PADELKESKUS LIIGA

Kevään 2022 liigakausi starttaa. Oletko mukana?

KEVätkauden padelkeskus liiga 2022

Tervetuloa Kevätliigaan! Kyseessä on historian suurin padel liiga, jossa kilpailee 112 paria eli huikeat 224 pelaajaa! 

 

KEVÄTLIIGAN SÄÄNNÖT JA OHJEET: 

 

Pelikausi

 

Kevätliigan pelikausi on vajaa 4kk. Aikataulut ovat nähtävillä liigan nettisivuilla. Aloitus on 7.helmikuuta ja lopetus kesäkuun viikolla 24. Kaikissa sarjoissa pyritään siihen että pelit olisivat mahdollisimman tasaväkisiä keskenään ilman suuria tasoeroja. Uusi karsintapelisysteemi tasoittaa näitä eroja! 

 

Mikäli et pysty pelaamaan esim reissujen tai sairastelujen vuoksi niin voi sopia kyseisen kuukausijakson muille viikoille pelit. Pääasia että jakson pelinne on pelattu ennen karsintapeliviikkoa. Voit myös käyttää sijaista, kunhan se on lähellä omaa tasoasi. Toinen parin pelaajista täytyy olla alkuperäinen osallistuja.   

 

 

Otteluiden pistelasku ja sarjapisteet: 

 

2-0 voitto 3p

2-1 voitto 2p

1-2 häviö 1p

0-2 häviö 0p

 

Mikäli peliä ei pelata aikataulutetulla jaksolla 3-4 viikon aikana ennen karsintapeliviikon alkua, tulee kummallekin parille ottelusta 0 pistettä.

Otteluiden tulokset merkataan omatoimisesti www.padelkeskus.fi/liiga

 

Otteluihin varataan omatoimisesti 1,5h pituinen pelivuoro. Kaikki sarjaottelut tulee pelata PADELKESKUKSESSA, koska kyseessä on Padelkeskuksen ja Padel Oulu – Meidän Jengin järjestämä Kevätliiga. 

 

Ottelut pelataan AINA kultaisella pallolla 40-40 tilanteessa. Otteluiden syöttövuoron aloittaja arvotaan mailaa pyörittämällä. 

 

Mikäli varattu 1,5h peliaika ei riitä, jää voimassaoleva tilanne ottelun lopputulokseksi. Eli tasan 1,5h vuoron loputtua, peliä johtava pari voittaa ottelun. Voitte jatkaa myös peliä pidempään, mikäli tästä on sovittu etukäteen vastaparin kanssa. Muistathan että jokainen voitettu erä on pisteiden kannalta tärkeä. 👍

 

 

Karsintapelit

 

Uutta kevätliigaan on siis karsintapelit joka pelikierroksen viimeisellä viikolla. 

Sarjojen kärkiparit ja häntäpään parit pelaavat nousukarsinnat karsintapeliviikolla. Muut sarjojen parit voivat sillä viikolla levätä jo sarjapaikkansa lunastaneina. 👍

 

Yleisissä divarisarjoissa 4 parasta paria ja 4 viimeistä paria karsivat toisten sarjojen parien kanssa sarjanoususta. Tämä ei koske tietystikään ylimmän sarjan (Liiga) neljää parasta paria eikä alimman (6.divari) sarjan neljää viimeistä paria. 

 

MIX sekasarjoissa ja Naisten sarjoissa 2 parasta harrastesarjan paria karsivat noususta kilpasarjan 2 viimeistä paria vastaan. 

 

Mikäli jotkut parit ovat tasapisteissä ennen karsintapelejä, järjestäjä arpoo näiden parien välillä karsintaan osallistuvat parit. 

 

Sarjojen karsintapelit pelataan n.4vkon välein, jonka jälkeen sarjojen pisteet nollaantuvat jälleen ja alkaa uusi taistelu pysyä omassa sarjassa.

Karsintapeliviikot ovat:

Viikko 9, Viikko 14 ja Viikko 19.

 

 

Ratkaisupelit ja voittajat

 

Viimeisen karsintapeliviikon 19 jälkeiset pelit ovat tärkeitä pelejä voittaa, jotta lunastaa paikan finaalipeleihin. Jokaisen sarjan 4 parasta paria pääsevät keskinäisiin välieriin, joiden voittajat ovat loppuottelussa vastakkain. 

 

Sarjojen finaalipelit eli semifinaalit ja finaalit pelataan kesäkuun viikolla 24. 

 

Kaikkien sarjojen parhaat palkitaan ja osallistumismaksut käytetään 100% palkintoihin kuten aina ennenkin. Lisäksi Padelkeskus ja RS padel sponsoroi palkintoja!

 

 

Mikäli merkkaat pisteet väärin tai nousee jotain muuta kysyttävää niin laita wa viestiä järjestäjille: 

+358452778887 /Tommi

+358449770017 /Ville

 

Tsemppiä peleihin! 👌😊

Suomen Padelkeskus Oy

3162578-3

Radanvarsi 15

(HUOM. Ei löydy vielä kartoista. Osoitteella Mullukanhaka pääset lähelle ja näet hallin vasemmalla edessä.

90440 KEMPELE

info@padelkeskus.fi

044 977 0017 (vain Whatsapp)