PADELKESKUS LIIGA

Syksyn 2021 liigakausi starttaa. Oletko mukana?

Syyskauden padelkeskus liiga pelataan runkosarjana

Sarjan kaikki parit pelaavat toisiaan vastaan ja jokaisen pelin pisteet ovat tärkeät lopputuloksen kannalta. Parien pisteet elävät paljon miinus- ja plus pisteytyksestä, jolloin sarjataulukkoa on mielekästä seurata! Kauden lopuksi runkosarjan voittaja ja kakkonen pelaavat finaalin sekä runkosarjan kolmonen ja nelonen pelaavat pronssiottelun.

Runkosarjan pistetilanne toimii samalla Oulun alueen rankingtaulukkona. Pistetilanne näkyy päivitettynä Padelkeskuksen näytöllä ja www-sivuilla. Syksyn liigakausi kestää jouluun saakka.

Tammikuussa pelataan erillinen kuukauden pituinen pudotuspeliturnaus runkosarjan sijoitusten perusteella. Tähän tulee erillinen ilmoittautuminen ja pudotuspeliturnaus ei liity Liigan runkosarjaan vaan on erillinen uusi kilpailu.

Sarjat:

Sarjojen määrä riippuu ilmoittautuneista parien määrästä. Alustavasti nämä sarjat:

– Liiga (Taso B/C1)
– 1.divari (Taso C1/C2)
– 2.divari (Taso C2/D1)
– 3. divari (Taso D1/D2/ aloittelijat)

– Naiset Liiga
– Naiset divari

Ilmoittaudu suurinpiirtein arvioiden tasoanne johonkin sarjaan. Se ei ole kovin tarkkaa. Padelkeskuksen valmentajat Tommi ja Ville ohjaavat teidät oikeaan sarjaan.

Luvassa on kovia ja hauskoja pelejä! Sarjapelien suurin anti on että pääsee pelaamaan erilaisten pelaajien kanssa ja tutustuu samantasoisiin pelaajiin.

Ilmoittautuminen sarjoihin elokuun alussa ja runkosarja käynnistyy syyskuun 1.pvä!

Hinta ja pelipaikka

Osallistumismaksu 25€/hlö. Padel Oulu seuran jäsenille 20€/hlö. Maksu käytetään kokonaisuudessaan palkintoihin. Palkintoja sponsoroimassa lisäksi Padelkeskus.

Saaja: Padel Oulu ry

Tilinumero: FI94 5741 3620 9256 66

Seuramme jäseneksi voit liittyä Padel Oulun sivulla.

Ohjeet osallistumismaksuun saat ilmoittautumislomakkeen yhteydessä. Kaikki maksut käytetään palkintoihin.

Tarkemmat säännöt ja ohjeet:

 Otteluiden pistelasku ja sarjapisteet

Tulos 2-0. Voittajalle +3 pistettä, häviäjälle -3 pistettä

Tulos 2-1 Voittajalle +2 pistettä, häviäjälle -2 pistettä

Luovutusvoitto luovuttajalle -3 pistettä, luovutusvoiton saaja 0 pistettä.

Runkosarjan kaikki parit pelaavat kaikkia vastaan. Mielellään 2 kierrosta, joten sarjojen parimäärät pidetään maltillisina. Ajatuksena on että kaikki pelit olisivat tiukkoja ja sarjojen parit keskenään tasaväkisiä.

Olemme muuttaneet pelien sopimisen viikkokohtaiseksi eikä lukittuna päivänä tarvitse siis pelata.

Mikäli kyseisellä aikataulutetulla viikolla ei pysty pelaamaan esim karanteenin tai sairauden vuoksi niin voi yrittää sopia seuraavalle viikolle pelit. Mikäli sekään ei käy niin vastapari antaa luovutusvoiton. 
Voitte myös pelata pelinne (vastaparin niin myös halutessa) aikataulutettua viikkoa aiemmin, mutta pelin tulos täytyy merkata vasta aikataulutetulla viikolla, jotta runkosarjan tilanne säilyy todenmukaisena.

Luovutusvoitosta merkitään luovuttajalle miinus 3 pistettä. Omalle parille merkataan 0 pistettä eli sijoitus ei muutu sarjataulukossa. Mikäli ottelun siirtäminen käy kummallekin parille, merkitään tulospisteet normaalisti.

LIIGAN YHTEYSHENKILÖ: Coach Tommi Laine, 045 277 8887

Suomen Padelkeskus Oy

3162578-3

Radanvarsi 15

(HUOM. Ei löydy vielä kartoista. Osoitteella Mullukanhaka pääset lähelle ja näet hallin vasemmalla edessä.

90440 KEMPELE

info@padelkeskus.fi

044 977 0017 (vain Whatsapp)